OBAVIJEST!!!

Zbog radova na transportnom sustavu Republike Hrvatske od strane Operatora transportnog sustava tvrtke “Plinacro d.o.o. Zagreb” biti će prekinuta opskrba prirodnim plinom na području:

Čitajte više...
[OBAVIJEST!!!]

OIB

Sukladno Općem poreznom zakonu i Pravilniku o OIB-u, u tijeku je prikupljanje OIB-a od kupaca plina. Molimo Vas da nam podatak s Vašim OIB-om ili fotokopiju Vašeg OIB-a/osobne iskaznice dostavite na jedan od slijedećih načina

Čitajte više...
[OIB]

Zlatna bilanca za 2012. godinu

U organizaciji Financijske agencije održan je ovogodišnji FINA forum 2013 i dodjela nagrada Zlatna bilanca za 2012. godinu. Na ovogodišnjoj dodjeli Termoplin d.d. Varaždin izabran je za dobitnika nagrade Zlatna bilanca za 2012. godinu i to u kategoriji «Opskrba električnom energijom, plinom, parom i klimatizacija».

Čitajte više...
[Zlatna bilanca za 2012. godinu]

INFORMATOR za kupce PLINA

INFORMATOR za kupce PLINA iz kategorije KUĆANSTVO koji koriste opskrbu u obvezi javne usluge

Čitajte više...
[INFORMATOR za kupce PLINA]

OBAVIJEST O PREKIDU ISPORUKE PRIRODNOG PLINA

Zbog radova na transportnom sustavu Republike Hrvatske od strane Operatora transportnog sustava tvrtke "Plinacro d.o.o. Zagreb" biti će prekinuta opskrba prirodnim plinom na području:

i to u razdoblju:

6:00 h

Zbog nepredviđenih radova od strane operatora transportnog sustava, tvrtke Plinacro d.o.o. Zagreb, još uvijek nije uspostavljena opskrba prirodnim plinom u gradovima i naseljima gdje je bila prekinuta.

S obzirom da ne možemo utjecati na gore navedeno molimo potrošače za razumijevanje.

12:50 h USPOSTAVLJENA JE NORMALNA OPSKRBA PRIRODNIM PLINOM U GORE NAVEDENIM GRADOVIMA I NASELJIMA

Objavljene vijesti