Obavijest o prekidu opskrbe plinom: 13.07.2019.-14.07.2019.

U 17:00 sati ponovo je uspostavljena redovna opskrba prirodnim plinom.

Obavještavaju se potrošači prirodnog plina da će zbog radova od strane Operatora transportnog sustava tvrtke Plinacro d.o.o. Zagreb, na prespajanju novoizgrađenog dijela transportnog plinskog sustava Republike Hrvatske

  • od subote 13.7.2019. (7:00 sati) do nedjelje 14.7.2019 (15,00 sati)

biti prekinuta opskrba prirodnim plinom kompletnog distribucijskog sustava tvrtke Termoplin d.d. osim gradova Ludbreg i Novi Marof.

Obzirom da Termoplin d.d. Varaždin ne može utjecati na navedene radove i prekid isporuke prirodnog plina, molimo sve potrošače za razumjevanje, te da svoju potrošnju i proizvodne kapacitete prilagode uvjetima unutar spomenutog vremenskog razdoblja.

Još jednom molimo da u navedeno vrijeme planirate potpunu obustavu potrošnje prirodnog plina, a sve u cilju očuvanja opstojnosti i funkcionalnosti cijelog distribucijskog sustava.

 Isto tako, molimo korisnike da u navedeno vrijeme ne diraju mjerno regulacijska mjesta na svojim objektima, već da ih ostave u položaju u kakvom su bili  u trenutku prekinute opskrbe plinom, a sve eventualno uočene nedostatke nakon ponovnog puštanja plina prijave u Termoplin d.d. na telefon 231-444.

Redovna opskrba prirodnim plinom biti će ponovno uspostavljena u najkraćem mogućem roku.

Mole se korisnici prirodnog plina za razumijevanje zbog nužnosti navedenih radova, te da ne diraju mjerno regulacijska mjesta na svim objektima, već da ih ostave u položaju u kakvom su bili u trenutku prekinutog transporta plina, a sve eventualno uočene nedostatke nakon ponovnog puštanja plina prijave u Termoplin d.d. na telefon 231-444.

Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju.