Dodjeljena ZLATNA BILANCA

Termoplin d.d. najuspješniji poduzetnik u kategoriji „Opskrba električnom energijom, plinom, parom i klimatizacijom“

ZLATNU BILANCU za 2023. godinu dodijelila je FINA analiziranjem godišnjih financijskih izvještaja 156.145 poslovnih subjekata. Termoplin d.d. Varaždin proglašen je najuspješnijim poduzetnikom u kategoriji „Opskrba električnom energijom, plinom, parom i klimatizacijom“. Ovogodišnja dodjela ZLATNE BILANCE bila je 16. po redu, a Termoplinu d.d. Varaždin ovo je 8. ZLATNA BILANCA što potvrđuje kontinuitet stabilnog i pozitivnog poslovanja.

Protekla, 2023. godina, svakako je bila godina brojnih izazova i posljedica plinske krize. Naša usmjerenost je na sigurnost plinske mreže kao preduvijet daljnje opskrbe plinom, ali isto tako i na stvaranje optimalne cijene koja je održiva s aspekta krajnjeg kupca, opskrbljivača i dioničara društva. Poslovnu aktivnost dominantno smo usmjeravali na postojeće kupce i vlastito distributivno područje, ali isto tako opskrbom plina prisutni smo cijelim teritorijem Republike Hrvatske. Ostvaren je ukupni prihod od cca 50 milijuna EUR, povećana je vrijednost imovine, a poslovanje Termoplina d.d. je stabilno i dugoročno održivo.

Termoplin d.d. Varaždin djelatnošću distribucije i opskrbe plinom bavi se već 54 godine. Ova nagrada je dokaz uspješnosti poslovanja Termoplina d.d. u konkurenciji poduzetnika na nacionalnoj razini. Nagrada ZLATNA BILANCA svakako će nam biti poticaj daljnjem uspješnom poslovanju.

Direktor:
Nevenka Grbac

Foto: Ranko Šuvar/Tomislav Krišto/Cropix
Foto: Ranko Šuvar/Tomislav Krišto/Cropix